Usein Kysytyt Kysymykset "UKK"

MITEN ALOITAN SIVUPORJEKTIN KANSSANNE?

Täytä aluksi yhteydenottolomake tai ota suoraan sähköpostilla  yhteyttä, niin pääsemme tekemään sinulle ehdotuksen/alkukartoituksen. Tulemme vastaamaan viestiisi aina  mahdollisimman pian sen saatuamme.

Joten ota ihmeessä yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa!

KUINKA TOTEUTATTE SIVUSTOT?

Toteutamme sivut käyttäen WordPressiä, joten verkkosivujen sisällön päivittäminen on myös sinulle erittäin helppoa!

 

Mitä palvelusi tarjoaa?

Palveluni ideana on ylläpitää ja suunnitella WordPress verkkosivustoja asiakkaalle oman palvelimen kera. Sekä myös tarvittaessa ylläpitää sähköposteja* asiakkaalle. Joko asiakkaan omalla palvelimella taikka kolmannen osapuolen ylläpitämänä.

Missä palvelusi yms sijaitsee?

Sijaitsen itse suomessa pienessä kaupungissa nimeltä Salo. Sekä nettisivujen palvelimet sijaitsevat suomessa ja Sähköpostit sijaitsevat joko suomessa taikka sveitsissä. Toimialue: Koko Suomi

Voinko itse muokata verkkosivuni sisältöä sekä sen ulkoasua tämän luonnin jälkeen?​

Kyllä, Emme estä asiakasta muokkaamaan itse omia sivujaan. Mutta asiakas ottaa aina vastuun itse muokkaamastaan sisällöstä.

Miten toteutatte sähköpostit?

Tilanteesta ja asiakkaan budjetista riippuen ylläpidämme joko itse asiakkaan omassa valitussa palvelussa, taikka käytämme Protonmailin maksullista versiota asiakkaiden sähköposteihin.

Mitä jos minulla ei ole vielä domainia, Mutta haluan sellaisen itselleni miten toimin?

Voimme yhdessä hankkia sinulle sopivan .fi verkko-osoitteen joka on vapaa. Taikka mahdollisesti jokin muu pääte esim .org .com yms. Tavallinen .fi domain maksaa vuodessa noin. 9 – 15€

Minkä hintainen palvelusi on?

Hintamme vaihtelevat täysin asiakkaan budjetin ja toiveiden mukaan.

LIITTYYKÖ VERKKOSIVUSTOON YLLÄPITO- TAI MUITA KUSTANNUKSIA?

WordPress.org on täysin avointa lähdekoodia ja sen käyttäminen on myös täysin ilmaista. Mutta tietenkin sinun täytyy maksaa omasta verkkotunnuksesta ja webhotellista/palvelimesta. Näiden lisäksi, voit ostaa minulta ylläpitotöitä, liittyen esim. WordPress-alustan tai sen lisäosien päivittämiseen sekä varmuuskopiointiin liittyen.

MITEN OTAN YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN?

Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua kun tarvitset apua verkkosivustoosi liittyen. Linkki omaan verkkoasiointiin. Aloita luomalla tukitiketti kohdasta ”Tuki”